اخبار و مقالات سوپر لایف

درب اتوماتیک اتوبوسی
بی پروا

درب اتوماتیک اتوبوسی

درب اتوماتیک اتوبوسی، دری است که با نزدیک شدن هر شخص یا شیئی به آن به طور خودکار یا با دکمه های دستی و ریموت های کنترل باز یا بسته شود. درب هایی از این دست در مراکز خرید، بیمارستان ها، اتوبوس ها و ... استفاده می شوند.

استفاده از درب های اتوماتیک برای خانه ها و ملک شخصی ممکن است کمی آینده نگرانه به نظر برسد اما استفاده از آن ها در وسایل حمل و نقل عمومی کاملاً مرسوم و عادی شده است.

روزانه میلیون ها نفر با استفاده از حمل و نقل شهری به محل کار خود رفت و آمد می کنند؛ مترو، قطار یا اتوبوس فرقی نمی کند. مهم این است که بتوانید وسیله نقلیه خود را در خانه پارک کنید و بدون ساعت های طولانی در ترافیک ماندن به مقصد خود برسید.

درب اتوماتیک را می توان در تمام وسایل حمل و نقل عمومی یافت. این درب ها ممکن است به صورت تمام خودکار باشند یا راننده با فشار دادن یک دکمه، درب ها را باز و بسته کند.

در بیشتر شهر های توسعه یافته امروزی از درب های اتوماتیک در اتوبوس ها و به خصوص BRT ها استفاده شده است. به این ترتیب درب ها به صورت خودکار و ایمن باز و بسته می شوند و ورود و خروج جمعیت را کنترل می کنند.

انواع مکانیسم های درب اتوماتیک اتوبوسی

درب اتوماتیک اتوبوسی معمولاً به صورت تاشو هستند و مبتنی بر ساز و کار جک های پنوماتیکی می باشند. بعضی از درب های اتوماتیک اتوبوسی به صورت خودکار و با تشخیص حرکت مسافران یا رهگذران باز و بسته می شود و برخی دیگر به فشار دادن یک دکمه برای این منظور نیاز دارند.

اتوبوس های قدیمی تر نیز ممکن است برای کنترل درب ها از یک سیستم فشار هوا استفاده کنند. پر مصرف ترین درب های اتوماتیک اتوبوسی به شرح زیر می باشند.

 

انواع مکانیسم های درب اتوماتیک اتوبوسی

 

درب اتوماتیک گلایدر دو لنگه

درب های گلایدر دو لنگه یکی از محبوب ترین انواع سیستم های در اتوماتیک اتوبوسی هستند. آن ها معمولاً پنجره های بزرگی دارند و دید زیادی در اختیار قرار می دهند که بر زیبایی آن ها می افزاید.

یک شفت فولادی هر لنگ درب را که به پله اتوبوس پیچ شده است، حمل می کند.

در همین رابطه مقاله زیر را مطالعه کنید:

درب اتوماتیک سکشنال

درب اتوماتیک فولدینگ یا آکاردئونی

نوع دیگری از سیستم های درب اتوماتیک اتوبوسی، درب تاشو است. درب های تاشو با نام درب اتوماتیک فولدینگ یا آکاردئونی نیز شناخته می شوند.

این نوع سیستم دارای ورودی مناسبی می باشد و عرض درب ها معمولاً 950 میلی متر می باشد. درب های تاشو اتصالات محکمی داشته و مقرون به صرفه هستند.

به طور کلی درب های برقی فولدینگ با تا شدن قسمت های معینی از درب کار می کنند و به لطف وجود یک سیلندر باز و بسته می شوند.

در های اتوماتیک آکاردئونی دارای ساختار جمع و جور هستند و عملکرد عالی و عمر طولانی مدتی دارند. درب های اتوماتیک اتوبوسی فولدینگ یا تاشو در اتوبوس های شهری، مینی بوس ها و اتوبوس های مدرسه که فاقذ منبع هوایی هستند، استفاده می شود.

به دلیل بهره وری انرژی و تهویه مطبوع از درب های تاشو می توان در آب و هوای بسیار گرم و بسیار سرد نیز استفاده کرد.

 

درب اتوماتیک فولدینگ یا آکاردئونی

 

درب اتوماتیک کشویی یا اسلایدینگ

درب های اتوماتیک اتوبوسی کشویی به صورت افقی باز و بسته می شوند. به این ترتیب درب یا سوار بر بدنه نصب می شود یا از یک محور افقی آویزان می شود.

درب های کشویی بیشتر از اتوبوس ها در ون ها، قطار ها و مترو ها استفاده می شود. درب های اتوماتیک اتوبوسی اسلایدینگ یک دهانه بزرگ و بدون مانع را برای ورود و خروج مسافران فراهم می کنند.

درب های اتوماتیک اتوبوسی هم چنین ممکن است به صورت ترکیب دو مکانیسم لولایی و کشویی باشد. این نوع از درب ها، حرکات چرخشی و خطی را با هم ترکیب می کنند تا به این ترتیب درب اتوماتیک پس از یک چرخش 90 درجه ای به سمت داخل به صورت کشویی جمع شود.

چگونگی کار با درب اتوماتیک اتوبوسی

حالت خودکار

هنگامی که در اتوماتیک اتوبوسی در حالت Auto قرار گرفته باشد، موتور DC سیستم در برقی اتوبوسی فعال می شود و میله های اتصال را به حرکت در می آورد تا درب اتوبوس باز و بسته شود. با دکمه های Open و Close می توان جهت چرخش موتور را کنترل کرد.

حالت دستی

اگر لازم باشد تا درب اتوبوس با دست باز یا بسته شود، فقط کافی است تا آن را در حالت Manual قرار دهید. سپس پنل های درب به راحتی با اعمال نیروی فیزیکی باز و بسته خواهند شد.

سوپرلایف در همین راستا مقاله را برای مطالعه به شما پیشنهاد می دهد:

دلایل باز شدن درب اتوماتیک با سر و صدا

 

ایمنی در اتوماتیک اتوبوسی

 

ایمنی در اتوماتیک اتوبوسی

ساز و کار در برقی اتوبوسی به گونه ای است که در حین بسته شدن خودکار درب، اگر کسی یا چیزی در مسیر حرکت در قرار بگیرد، خار های نگه دارنده سوییچ را لمس می کنند و موتور فوراً متوقف می شود.

به این ترتیب از ایجاد آسیب در مسافران و اموال آن ها جلوگیری می شود. هم چنین به دلایل ایمنی درب های عقب هنگام حرکت اتوبوس قفل می شوند.

به این ترتیب از باز شدن بی مورد آن ها در حین حرکت جلوگیری می شود و به کنترل دمای داخلی اتوبوس کمک می کند.

ویژگی های سیستم در اتوماتیک BRT

یکی از ویژگی های بارز درب های اتوماتیک اتوبوسی ادغام کامل آن ها در معماری بدنه است. درب های اتوماتیک اتوبوسی برای استفاده فشرده طراحی شده اند و می توانند با هر زیرساختی سازگار شوند.

نصب آن ها آسان است و نیاز به تعمیر و نگهداری کمی دارند. سیستم های درب اتوماتیک اتوبوسی هم چنین برای گیت های ورودی به ایستگاه ها نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

این درب ها علاوه بر کنترل عبور و مرور در تابستان و زمستان باعث تهویه مطبوع نیز می شوند. این سیستم در وسایل حمل و نقل عمومی که در پایانه ها توقف دارند و درب ها به صورت مکرر باز و بسته می شوند، مفید است.

اگر قصد خرید درب اتوماتیک اتوبوسی را دارید، شناختن انواع متفاوت در های اتوماتیک اتوبوسی و اطلاع از چگونگی ساز و کار آن ها می تواند برای شما مفید باشد چرا که همه از عوامل تاثیر گذار بر قیمت درب اتوماتیک اتوبوسی خواهند بود. برای خرید درب اتوماتیک اتوبوسی کافیست از فروشگاه آنلاین سوپرلایف دیدن کنید.

Print
9008 رتبه بندی این مطلب:
3.1
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

انتخابگر پوسته

تماس با سوپر لایف

استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است. تمامی حقوق برای شرکت متین گذر محفوظ است. ۱۴۰۰ ©Copyright