اخبار و مقالات سوپر لایف

درب اتوماتیک منحنی
بی پروا

درب اتوماتیک منحنی

درب اتوماتیک منحنی یا قوسی (Curved Sliding Doors) از مدرن ترین زیرمجموعه های درب های شیشه ای کشویی می باشد که برای ورودی فروشگاه ها و مجتمع های تجاری و درمانی مورد استفاده قرار میگیرند. این درب ها به دلیل طرحی مدرنی که دارند، از نمونه های بسیار پرکاربرد در سال 2021 می باشند.

سوپرلایف در ادامه به معرفی کامل درب اتوماتیک قوسی یا کرو پرداخته و انواع مختلف آنها و قیمت و موارد مهم در خرید هر یک را شرح خواهد داد.

معرفی کامل درب اتوماتیک منحنی

درب های اتوماتیک بر اساس جنس بدنه دارای تنوع بسیار بالایی بوده و به دو گروه فلزی و شیشه ای تقسیم بندی میشوند. درب هایی که دارای بدنه تمام شیشه می باشند، زیر مجموعه های متعددی داشته و از لت های تخت سکوریت و لمینت تولید میشوند. یکی از منحصر به فردترین زیرمجموعه های این درب ها از شیشه های نیم دایره ای ساخته میشوند که به آنها در اتوماتیک منحنی یا قوسی یا کرو گفته میشود.

شیشه های مورد استفاده در این درب ها سکوریت هایی با ضخامت حداقل 10 میلیمتر می باشند که پس از قرار گرفتن در کوره های مخصوص قوس دار میشوند. شیشه های منحنی و قوس دار پس از قرار گرفتن در ریل های فلزی مقاوم به صورت کشویی یا ریلی باز و بسته میشوند. در ساختار این در اتوماتیک ها از دو لت ثابت و دو متحرک استفاده میشود که در جهت راست و چپ باز و بسته میشوند.

 

معرفی کامل درب اتوماتیک منحنی

 

انواع درب اتوماتیک قوسی

درب های منحنی اتوماتیک را می توان بر اساس فاکتورهای مختلفی گروه بندی کرد و از رایج ترین این درب ها می توان به گزینه های زیر اشاره نمود:

درب منحنی اتوماتیک نیم دایره: لت های این درب ها به گونه ای نصب میشوند که دو مورد از آنها ثابت و دو لت دیگر متحرک هستند. این درب ها با نام های دیگری از قبیل منحنی 180 درجه نیز شناخته شده هستند.

درب منحنی دایره ای: از مدرن ترین شیوه های نصب و اجرای درب اتوماتیک منحنی در ورودی ساختمان ها می توان به قرار گرفتن دو درب نیم دایره در کنار هم اشاره نمود. با توجه به دایره ای بودن شکل این درب ها به آنها درب قوس دار 360 درجه نیز گفته میشود. این درب ها به گونه ای طراحی شده اند که فرد برای ورود یا خروج از ساختمان باید از دو درب قوس دار 180 درجه ای عبور کند.

البته لازم به ذکر است که این درب ها بر اساس نوع اپراتورهای نصب شده بر روی آنها با هم تفاوت های زیادی دارند. به عنوان مثال، برخی از اپراتورها از سیستم تشخیص مانع و ترمز گیری برخوردار بوده و عیب یابی در آنها به صورت خودکار صورت میگیرد. علاوه براین، در نوع پیشرفته اپراتورهای نصب شده بر روی درب اتوماتیک کرو یا قوسی قابلیت قفل شوندگی سریع از راه دور و همچنین اتصال به سیستم های کارت خوان را دارا می باشند.

پیشنهاد برای مطالعه:

4 دلیل رایج برای باز نشدن درب اتوماتیک

 

انواع درب اتوماتیک قوسی

 

تفاوت در اتوماتیک شیشه ای کشویی و منحنی

همان طور که اشاره شد، ساختار و نحوه باز و بسته شدن درب های منحنی شباهت زیادی با درب های کشویی دارد و لت های متحرک آن در لحظه باز و بسته شدن به چپ و راست حرکت می کنند. از مهم ترین تفاوت های درب اتوماتیک منحنی با درب های کشویی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

1- نوع شیشه های به کار رفته در این درب ها برخلاف درب های ریلی و کشویی قوس دار می باشد که روند تولید و ساخت آنها تفاوت زیادی با شیشه های معمولی دارد.

2- با توجه به نحوه نصب و منحنی بودن سازه، این درب ها نسبت به نوع کشویی فضای کمتری اشغال نموده و برای محیط های پرتردد گزینه مناسبی می باشد.

3- قیمت درب اتوماتیک منحنی تفاوت زیادی با درب های کشویی دارد و گران تر می باشد.

مزایا و کاربرد در اتوماتیک شیشه ای منحنی

اصلی ترین دلیل برای استفاده از این درب ها، ایجاد فضایی کاملا مدرن در ساختمان می باشد که جلوه ای منحصر به فرد را ایجاد می کنند. شیشه های مقعر و محدب سکوریت که به صورت رنگی و رفلکس نیز قابل اجرا می باشند و به دلیل برآمدگی که به بیرون از ساختمان دارند، فضای کمی را اشغال می کنند. از جمله موارد پرکاربرد این درب ها می توان به ورودی فرودگاه، بیمارستان ها و مراکز تجاری اشاره نمود.

دلایل زیادی برای استفاده از درب اتوماتیک کرو یا قوس دار وجود دارد که از مهم ترین آنها می توان به گزینه های زیر اشاره نمود:

1- با توجه به اینکه اپراتورهای نصب شده بر روی این درب ها از دقت بالایی برخوردار می باشند، به همین دلیل بلافاصله پس از قرار گرفتن فرد در مقابل درب باز و پس از عبور بسته میشود. لذا، تا حد زیادی از هدر رفتن انرژی جلوگیری میشود.

2- این درب ها کاملا اتوماتیک بوده و نیاز به تماس دست با آنها نیست، به همین دلیل تاثیر زیادی بر رعایت بهداشت و ممانعت از شیوه بیماری های مختلف از قبیل کرونا (کووید 19) داشته و گزینه ای مناسب برای بیمارستان ها و درمانگاه ها به شمار می رود.

3- نوع شیشه های به کار رفته در درب های منحنی اتوماتیک سکوریت با ضخامت 10 میلیمتر می باشد که پس از قرار حرارت دهی تا حد بسیار زیادی بر مقاومت آنها افزوده میشود.

4- بر اساس خواسته مشتری می توان انواع شیشه های سکوریت رنگی، سند بلاست و رفلکس و جیوه ای را در درب های منحنی یا کرو استفاده نمود.

با درب اتوماتیک بیشتر آشنا شوید:

درب اتوماتیک شیشه ای گردان

 

مزایا و کاربرد در اتوماتیک شیشه ای منحنی

 

قیمت درب اتوماتیک منحنی

از مهم ترین عواملی که در تعیین قیمت انواع درب اتوماتیک شیشه ای نقش دارد، جنس شیشه های به کار رفته در آنها می باشد. به همین دلیل، قیمت درب اتوماتیک منحنی که از شیشه های مخصوصی در آنها استفاده شده و تولید سخت و زمان بری دارند، بیشتر از درب با شیشه های تخت می باشد. علاوه براین، اندازه و ابعاد درب و همچنین دایره ای یا نیم دایره بودن درب و جنس یراق آلات مورد استفاده در آن نیز می توان منجر به گران یا ارزان تر شدن قیمت درب منحنی شیشه ای شود.

خرید درب اتوماتیک منحنی

در خرید این درب ها لازم است به جنس شیشه ها و میزان کیفیت آنها توجه زیادی داشته باشید و بر اساس تعداد تردد در طول روز و همچنین شرایط محیطی و دمایی گزینه های مناسب را انتخاب کنید. تفاوتی ندارد که قصد خرید درب منحنی اتوماتیک در شهرستان های کوچک از قبیل شوشتر، سماله، بهبهان، هویزه، خرمدره، حلب، گرماب، سرخه، کهن آباد یا کلاته خیج و شاهرود و سمنان را داشته باشید یا به دنبال گزینه ای مناسب برای مراکز تجاری تهران و مشهد و شیراز هستید، در هر صورت سوپرلایف آماده ارائه درب با کیفیت بالا و گارانتی خدمات می باشد.

شما می توانید برای خرید انواع درب اتوماتیک از فروشگاه آنلاین سوپرلایف دیدن کنید.

Print
406 رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

انتخابگر پوسته

تماس با سوپر لایف

استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است. تمامی حقوق برای شرکت متین گذر محفوظ است. ۱۴۰۰ ©Copyright