اخبار و مقالات سوپر لایف

درب اتوماتیک
بی پروا

درب اتوماتیک

درب اتوماتیک یا درب هوشمند به نوعی از درب های خودکار گفته می شود که بدون دخالت دست و اعمال فشار و فقط با نیروی موتور الکترونیکی و برد الکتریکی که همان مدار فرمان درب است، باز و بسته می شود.

درب های اتوماتیک به دو شکل شیشه ای و پارکینگی در بازار دیده می شود که هر کدام مزایا و کاربرد خاص خود را دارند.

درب های اتوماتیک شیشه ای را معمولاً در اماکن عمومی و پررفت و آمد مانند بانک ها، بیمارستان ها، مراکز تجاری، مراکز درمانی و هتل ها مشاهده می کنیم. درب های برقی شیشه ای علاوه بر زیبایی مانع از اتلاف انرژی سرمایشی و گرمایشی در فصول مختلف سال و انتقال انواع بیماری سرایت کننده از طریق دست می شوند.

 سیستم درب هوشمند به دو صورت افقی و عمودی حرکت می کند. اصولاً نوع شیشه ای به شکل افقی حرکت می کنند. فقط درب های اتوماتیک پارکینگی و حفاظتی هستند که به شکل عمودی حرکت می کنند و تقریبا هیچ مدل درب نفر رو و شیشه ای وجود ندارد که به شکل عمودی حرکت کند.

 

بنر درب اتوماتیک

 

درب اتوماتیک یا درب هوشمند به نوعی از دربازکن برقی خودکار گفته می شود که بدون دخالت دست و اعمال فشار و فقط با نیروی موتور الکترونیکی و برد الکتریکی که همان مدار فرمان درب است، باز و بسته می شود. درب های اتوماتیک به دو شکل شیشه ای و پارکینگی در بازار دیده می شود که هر کدام مزایا و کاربرد خاص خود را دارند.

درب های اتوماتیک شیشه ای را معمولاً در اماکن عمومی و پررفت و آمد مانند بانک ها، بیمارستان ها، مراکز تجاری، مراکز درمانی و هتل ها مشاهده می کنیم. درب های برقی شیشه ای علاوه بر زیبایی مانع از اتلاف انرژی سرمایشی و گرمایشی در فصول مختلف سال و انتقال انواع بیماری سرایت کننده از طریق دست می شوند.

 سیستم درب هوشمند به دو صورت افقی و عمودی حرکت می کند. اصولاً نوع شیشه ای به شکل افقی حرکت می کنند. فقط درب های اتوماتیک پارکینگی و حفاظتی هستند که به شکل عمودی حرکت می کنند و تقریبا هیچ مدل درب نفر رو و شیشه ای وجود ندارد که به شکل عمودی حرکت کند.

 

درب اتوماتیک

 

انواع درب های اتوماتیک

انواع درب اتوماتیک موجود در بازار را می توان به سه مدل کلی زیر تقسیم کرد:

1- درب اتوماتیک شیشه ای   

مکانیسم این نوع درب برقی یک اپراتور جهت باز و بسته کردن لت ها دارد. این مدل اپراتور ها دارای انواع و اقسام گوناگونی است و هیچ محدودیتی در ابعاد ندارند.

درب های اتومات شیشه ای علاوه بر زیبایی مزایایی در صرفه جویی مصرف انرژی دارند. به همین دلیل این درب های برقی خودکار در مکان های پرتردد استفاده می شود. برای استحکام این نوع درب از شیشه های سکوریت و یا لمینت استفاده می کنند تا امنیت آن را بالا ببرند.

2- درب اتوماتیک پارکینگی

این نوع درب ها که به نام درب های حفاظتی نیز معروف هستند، مناسب اماکنی عمومی برای کنترل تردد به طور خودکار هستند و مخصوص عبور وسایل نقلیه می باشند.

درب های پارکینگی توسط یک ریموت و بدون دخالت دست به طور خودکار باز و یا بسته می شوند و این موضوع می تواند برای افراد ناتوان و یا مسن که قادر به حرکت درب های سنگین پارکینگی نیستند بسیار مفید باشد.

3- کرکره برقی

در حال حاضر استفاده از کرکره های برقی به جای درب پارکینگ بسیار رایج است و این امر به دلیل قیمت پایین آن است.

کرکره های اتوماتیک برقی نیز با توجه به نوع تیغه و موتور کرکره استفاده شده در آن مدل های مختلفی دارند. البته معمولاً از کرکره هایی که جنس تیغه آن گالوانیزه است بیشتر در پارکینگ منازل استفاده می شود و از کرکره های اتومات با تیغه پلی کربنات که استحکام و مقاومت بالاتری دارند در اماکنی مانند صرافی ها و طلا فروشی ها که نیاز به امنیت بالایی دارند، استفاده می شود.

 

درب اتوماتیک - سفارش در اتوماتیک

 

انواع درب های اتوماتیک شیشه ای

درب اتوماتیک شیشه ای را می توان به موارد زیر تقسیم بندی کرد:

درب اتوماتیک کشویی یا اسلایدینگ
درب اتوماتیک کشویی برای حرکت به طرفین نیاز به یک فضای ثابت مانند دیوار دارد. بیشترین میزان بازشوی این درب ها  تا 50% دوره حرکت خود است. این نوع درب جزء پر مصرف ترین درب های شیشه ای هستند و به خاطر سادگی و زیبایی در هر فضایی نصب می شوند. درب کشویی داخل یک ریل به صورت رفت و برگشتی حرکت می کند و سرعت باز و بسته شدن آن قابل تنظیم است.

درب اتوماتیک تلسکوپی
درب تلسکوپی نیز در واقع به شکل درب کشویی عمل می کند. با این تفاوت که هنگام حرکت خود با دو قسمت متحرک به هر سمت می رود و می تواند حداکثر تا 66% کل فضای حرکت باز شود. در این حالت فضای بیشتری را نسبت به نوع کشویی در اختیار مصرف کننده قرار می دهد. لت های درب اتوماتیک تلسکوپی همزمان به یک سمت حرکت می کنند و روی لت ثابت جمع می شوند.

درب های تلسکوپی معمولاً در اماکنی که نیاز به بازشوی بیشتری دارند توصیه می شود. این نوع درب ها به  دو صورت نیمه تلسکوپی و تمام تلسکوپی طراحی شده اند. درب های تلسکوپی نیز درون یک ریل به صورت افقی حرکت می کنند و سرعت حرکت لت های شیشه ای باید طوری تنظیم شود که لتهای متحرک هم زمان با هم پشت لت ثابت قرار گیرند.

احتمالا تا همین جای مقاله برای شما این سوال مطرح شده است که درب اتوماتیک قیمت بالایی دارد؟ برای پاسخ به سوال می توانید مقاله آیا درب اتوماتیک قیمت بالایی دارد؟ ار مطالعه کنید.

درب اتوماتیک گردان یا چرخان

درب گردان خاص ترین، زیباترین و البته گران قیمت ترین نوع درب های شیشه ای اتوماتیک در دنیا است.

درب برقی شیشه ای گردان دارای یک سیلندر شیشه ای بوده که در مرکز این دایره شیشه ای یک لوله و شفت اصلی قرار دارد که از این شفت باله هایی بیرون زده است. ممکن است در یک درب گردان دو تا چهار باله قرار داشته باشد.

درب گردان به دلیل حالت چرخشی که دارد همیشه در حالت بسته دیده می شود در حالی که با هر چرخش درب باز می شود، به همین دلیل به آن درب همیشه بسته نیز می گویند. همین خاصیت باعث شده تا کمترین میزان اتلاف انرژی را در بین تمامی درب های هوشمند داشته باشد.

درب اتوماتیک نیم گرد یا قوسی
مکانیسم درب نیم گرد نیز مانند درب کشویی است و وجه تمایز فقط صاف و قوس دار بودن آن است. میزان عرض بازشو درب برقی قوسی نیز متفاوت است. تمامی درب های قوس دار بازشوی بیشتری نسبت به نوع کشویی ارائه می دهند. برای ساخت درب کروی از شیشه های سکوریت منحنی و قوس دار استفاده می شود. به همین دلیل قیمت این نوع درب کمی بالاتر است. اصولاً ساختمان هایی که حالت نیم دایره دارند برای ورودی درب خود از این نوع درب استفاده می کنند.

 

درب اتوماتیک - سوپرلایف

درب اتوماتیک لولایی  

درب لولایی ساده به راحتی می تواند با نصب یک اپراتور به یک درب لولایی اتوماتیک تبدیل شود. بدین ترتیب با کمترین هزینه و تخریب از امکانات یک درب برقی می توانید بهره ببرید. درب لولایی می تواند به صورت تک لنگه و یا دو لنگه باشد. در مورد درب لولایی افراد فکر می کنند که احتمال برخورد درب با کاربر وجود دارد در صورتی که با نصب سنسور تشخیص حرکت، هنگام نزدیک شدن فرد به درب لولایی، درب به طور هوشمند یا سرعت حرکتش کم می شود و یا ایست کامل می کند.

درب اتوماتیک مثلثی

اگر یک درب کشویی را از وسط نود درجه خم کنید تبدیل به درب مثلثی می شود. این نوع از در برقی در ساختمان هایی با نمای مدرن و زاویه دار کاربرد دارد و مناسب مکان هایی است که فضای ورودی کمی دارند.

درب مثلثی از دو ریل جداگانه تشکیل شده که با هم زاویه 90 درجه را تشکیل می دهند. بدین ترتیب هر لت شیشه ای در ریل خود باز و بسته می شود. زیرسازی درب مثلثی کار بسیار تخصصی است و حتماً باید توسط تکنسین های ماهر انجام شود.

درب اتوماتیک تاشو یا آکاردئونی

این نوع درب شیشه ای تاشو برای فضاهایی که عرض بازشوی خیلی کمی دارند مناسب است. درب آکاردئونی با مکانیزم ساده خود تا بیش از 90% عرض ورودی را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد. درب آکاردئونی دقیقاً مانند آکاردئون به طرفین باز می شود و در انتها تمام عرض ورودی را برای عابرین باز می کند.

این نوع درب عملکردی شبیه به درب های لولایی دارد با این تفاوت که هر لنگه درب اتومات تاشو درست از وسط به دو قسمت شده است و هر قسمت با لولا به هم وصل شده اند، به صورتی که زمان باز شدن این دو قسمت روی یکدیگر قرار می گیرند.

Print
1297 رتبه بندی این مطلب:
.5
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

انتخابگر پوسته

تماس با سوپر لایف

استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است. تمامی حقوق برای شرکت متین گذر محفوظ است. ۱۴۰۰ ©Copyright