درب اتوماتیک لولایی
درب های اتوماتیک از موتور های الکتریکی برای باز و بسته کردن درب استفاده می کنند و این کار را از طریق یک فرستنده از راه دور انجام می دهند. این مکانیسم می تواند در یک درب کشویی یا یک درب اتوماتیک لولایی نمود پیدا کند. درب های اتوماتیک از اولین باری که به بازار عرضه شدند، پیشرفت های زیادی کرده اند.
آن ها نسبت به گذشته ارزان تر و کارآمد تر هستند و گزینه های بیشتری را ارائه می دهند برای مثال درب اتوماتیک لولایی ورودی خانه شما می تواند دارای لولای بالا رونده باشد که به شما اجازه می دهد تا درب را در مسیری شیب دار به راحتی باز یا بسته کنید.
درب اتوماتیک لولایی مناسب ورودی است یا درب اتوماتیک کشویی؟
درب اتوماتیک در حال تبدیل شدن به گزینه ای غیر قابل جایگزینی برای هر ملکی می باشد. درب های برقی طیف وسیعی از مزایا را ارائه می کنند. از افزایش ارزش ملک گرفته تا افزایش امنیت خانه شما. دلایل زیادی برای سرمایه گذاری بر یک درب اتوماتیک وجود دارد.
با این حال انتخاب سیستم مناسب گاهی اوقات می تواند چالش برانگیز باشد! هنگام خرید درب اتوماتیک جدید باید به نکات زیادی توجه کرد که یکی از مهم ترین آن ها نوع نصب در می باشد. دو انتخاب بسیار محبوب در این زمینه وجود دارد؛ درب اتوماتیک لولایی و درب اتوماتیک کشویی یا اسلایدینگ.
مکانیسم باز و بسته شدن درب در هر یک متفاوت است. بنابراین هر دو مزایا و معایب خاص خود را دارند. جک پارکینگی درب برقی لولایی معمولاً از نوع جک بازویی و جک برقی درب اتوماتیک کشویی از نوع جک ریلی است.
در همین رابطه مقاله زیر را مطالعه کنید:
درب اتوماتیک جک دار
نصب درب اتوماتیک لولایی
فرایند نصب درب های اتوماتیک بسیار حیاتی و مهم است. اگر در اتوماتیک یا جک پارکینگ به درستی نصب نشود، به مرور در عملکرد درب تداخل ایجاد خواهد شد و این می تواند منجر به آسیب های بسیار جدی بشود. به این ترتیب درب برقی لولایی شما ممکن است آن طور که باید کار نکند یا بسیار زود تر از انتظار از کار بیفتد.
پس اگر تصمیم به خرید درب اتوماتیک لولایی گرفتید، حتماً نصب و راه اندازی آن را به متخصصین بسپارید. به ویژه از آن جهت که پایه های در برقی لولایی باید عمیقاً دفن شده و سیمان شوند. در صورت افتادگی پایه ها، درب عملکرد خوبی نخواهد داشت.
فضای مورد نیاز در اتوماتیک لولایی
در های اتوماتیک لولایی به فضای زیادی بین محور درب و ماشین نیاز دارند تا اطمینان حاصل شود که در هنگام باز شدن به هیچ وسیله نقلیه ای برخورد نمی کنند، بنابراین باید فضای کافی برای باز شدن کامل درب اتوماتیک و هم چنین فضایی امن برای خودرو وجود داشته باشد.
این بدان معنی است که شما باید به عرض راهرو و فضای موجود در جلو و پشت محل نصب فکر کنید. اگر فضا کم است، به سراغ گزینه کشویی بروید، در حالی که راهروهای عریض می توانند از درب های لولایی دوتایی بهره مند شوند، زیرا برای باز شدن به اندازه یک درب سرتاسری لولایی نیازی به فضا برای باز شدن ندارند.
قیمت درب اتوماتیک لولایی
قیمت درب اتوماتیک لولایی به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- نوع و مدل جک پارکینگی که برای درب لولایی خود بر می گزینید.
2- متریال به کار رفته در درب لولایی و جنس آن. درب های لولایی می توانند از جنس فلز، چوب یا ورقه های آلومینیمی باشند.
3- کیفیت قطعات به کار رفته در درب اتوماتیک لولایی که خریداری کرده اید.
4- اندازه درب لولایی بر اساس عرض دهنه ورودی ساختمان.
برای کسانی که بودجه کمتری دارند و به دنبال پایین نگه داشتن هزینه ها هستند، یک گیت لولایی معمولاً گزینه ارزانتری به حساب می آید. در اندازه و ابعاد یکسان، درب های اتوماتیک کشویی به مکانیسم باز کردن پیچیده تر و نصب قطعات اضافی نیاز دارند.
یک در برقی لولایی شامل موتور و چند لولا است که به یک ستون و یا روی دیوار نصب شده اند، در حالی که یک در برقی کشویی به موتور، مسیر کشویی و غلتک نیاز دارد.
سوپرلایف در همین راستا خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:
درب اتوماتیک گرد یا کرو
مزایای استفاده از درب اتوماتیک لولایی چیست؟
1- درب اتوماتیک لولایی معمولاً هزینه نصب کم تری نسبت به یک درب اتوماتیک کشویی دارد. زیرا ساختار ساده تری دارند.
2- درب های اتوماتیک لولایی هم چنین به تعمیر و نگهداری کم تری نیاز دارند. زیرا درب های لولایی نسبت به درب های کشویی، قطعات کم تری دارند.
3- درب برقی لولایی با سر و صدای کم تری نسبت به درب برقی کشویی باز یا بسته می شود.
4- اگر ورودی شما در کناره های خود فضای کافی ندارند، استفاده از در اتوماتیک لولایی مفید و کارآمد است چرا که برای باز و بسته شدن به فضای کناری نیاز ندارد.
تعمیر و نگهداری از درب اتوماتیک لولایی
اگر نمیخواهید نگران تعمیر و نگهداری درب برقی خود باشید، احتمالاً در اتوماتیک لولایی بهترین گزینه است. تعمیر و نگهداری آن در مقایسه با درب کشویی بسیار کم است. درب های اتوماتیک کشویی نیاز به پاکسازی مداوم مسیر دارند، حتی کوچکترین زباله ها هم باعث ایجاد مشکلاتی در طول مسیر می شوند. تعمیر و نگهداری طولانی مدت نیز معمولاً در یک درب لولایی آسان تر است. در مکانیسم درب های برقی لولایی قطعات کم تری وجود دارد، زیرا نسبت به مکانیسم مورد استفاده در گیت های کشویی ساده تر است، این بدان معنی است که احتمال خرابی قطعات درب های اتوماتیک لولایی و نیاز به تعمیر یا تعویض آن ها نیز کم تر است.
جنس درب لولایی و متریال به کار رفته در آن
دربهای برقی لولایی در مدلها، رنگها و متریالهای متنوعی عرضه میشوند، بنابراین یافتن سبکی که مکمل ملک شما باشد آسان است. از دروازه های چوبی و کامپوزیت گرفته تا فلز و پلاستیک، طرح های سنتی، کلاسیک و معاصر وجود دارد که به راحتی قابل نصب هستند.
به دلایلی که به موجب آن ها در حال نصب درب اتوماتیک هستید فکر کنید. این به شما کمک می کند تا جک برقی مناسب برای خانه خود را انتخاب کنید.
برای مثال، اگر میخواهید حریم خصوصی خود را افزایش دهید، ممکن است بخواهید دروازههای محکمی را انتخاب کنید، اما اگر میخواهید منظره ملک خود را حفظ کنید، ممکن است ویژگی های ظاهری را ترجیح دهید.
به طور مشابه، اگر بچههای خردسال یا حیوانات خانگی در خانه دارید، باید اطمینان حاصل کنید که موارد ایمنی و حفاظتی به خوبی رعایت شده باشند.
برای سفارش انواع درب اتوماتیک کافیست از فروشگاه آنلاین سوپرلایف دیدن کنید.