دربازکن برقی ساختمان
دربازکن برقی ساختمان وسیله ای است که باعث می شود یک درب به طور خودکار کار کند و شما را قادر می سازد که آن ها را بدون عملکرد دستی باز و بسته کنید. این دربازکن های برقی هم برای درب های لولایی و هم برای درب های کشویی کار می کنند. در این مقاله قصد داریم تا کمی بیشتر با دربازکن های برقی آشنا شویم.
درباره دربازکن برقی ساختمان چه می دانید؟
دربازکن برقی یک وسیله مکانیکی است که برای باز و بسته کردن درب اتوماتیک استفاده می شود و اغلب در انتهای درب ها یافت می شود. این اپراتورها انواع مختلفی از جمله پنل های هیدرولیک، الکترومغناطیسی یا خورشیدی دارند. آن ها را می توان طوری برنامه ریزی کرد که به صورت دستی یا از طریق یک فرستنده بی سیم کنترل شوند، که هر دو مکانیسم برای درب های برقی لولایی یا کشویی جواب گو هستند. نوع و عملکرد یک سیستم دربازکن برقی به اندازه و نوع درب مورد استفاده بستگی دارد. انواع مختلفی از سیستم های دربازکن برقی با کیفیت در اندازه های مختلف وجود دارد که به تناسب اندازه و توان، قیمت آن ها نیز متفاوت خواهد بود. دربازکن های برقی با توان کم تر و مناسب برای درب های سبک تر، ارزان تر هستند.
دربازکن برقی چگونه کار می کند؟
درب بازکن برقی هنگام دریافت یک ضربه الکتریکی ایجاد شده توسط یک ریموت کنترل از راه دور، یک صفحه کلید یا یک دستگاه حسگر که در دهانه ورودی نصب شده است، دروازه را باز و بسته می کند. اپراتور درب را با چرخاندن آن به سمت داخل یا به صورت کشویی باز کرده و آن را برای مدتی باز نگه می دارد تا امکان تردد فراهم شود. سپس با چرخاندن به حالت اولیه یا با به حرکت درآوردن درب روی ریل، دروازه را می بندد. اپراتور به جک بازویی یا جک ریلی درب متصل است که به وسیله آن، درب برقی را وادار می کند در جهت مناسب حرکت کند. مرکز فرمان این سیستم یک جعبه کنترل است که در نزدیکی لولای دروازه روی پایه درب نصب شده است. جعبه کنترل سیگنال های رادیویی را دریافت می کند و به اپراتور ها دستور می دهد که مطابق با آن عمل کنند. این برد کنترلی انرژی خود را از باتری می گیرد که برای حفظ عملکرد صحیح باید به طور دوره ای تعویض شود. از پنل های خورشیدی نیز می توان به عنوان منبع تغذیه استفاده کرد. در جریان این باز و بسته شدن اگر درب اتوماتیک به مانعی برخورد کند، به طور خودکار در جهت معکوس حرکت می کند و یا حتی می تواند باز بماند.
مطالب پیشنهادی سوپرلایف: دربازکن برقی ریموتی
انواع دربازکن برقی
دربازکن برقی بر اساس نوع عملکرد و مکانیسم منحصر به فردشان انواع متفاوتی دارد که از پرمصرف ترین آن ها می توان به جک پارکینگی ریلی و جک برقی بازویی اشاره کرد. هم چنین انواع مختلفی از موتور ها وجود دارد که وزن های مختلف از 300 کیلوگرم تا 4000 کیلوگرم را تحمل می کنند.
جک ریلی
اکثر در های اتوماتیک از یک سیستم خودکار یکپارچه با مکانیسم ریلی استفاده می کنند. این نوع درب های کشویی معمولاً توسط یک موتور الکتریکی AC یا DC روی یک ریل فولادی به حرکت در می آیند. ساز و کار درب های کشویی اغلب مبتنی بر جک ریلی با کیفیت، چرخ دنده و ریل است. این مکانیسم های کشویی توسط یک موتور و جعبه دنده کار می کنند که خارج از دید و داخل دروازه نصب می شوند. درب های کشویی مزایای زیادی نسبت به درب های لولایی دارند. یک درب کشویی به فضای کم تری برای نصب نیاز دارد که در نتیجه این امکان را فراهم می کند تا تمام طول مسیر برای پارک کردن وسایل نقلیه قابل استفاده باشد.
جک بازویی
درهای لولایی بر روی تیر ها یا ستون ها قرار دارند و ممکن است در جهت های مختلفی (به سمت داخل یا به سمت بیرون) باز شوند. این نوع درب ها را نیز با استفاده از یک سیستم دربازکن الکتریکی می توان خودکار کرد. این سیستم های دربازکن برقی دارای موتور هایی هستند که می توانند بدون اعمال نیروی فیزیکی دست، درب ها را به حرکت دربیاورند. این سیستم ها نیز می توانند در انواع مختلفی با قیمت های متفاوت وجود داشته باشند. تجهیزات درب چرخشی می توانند ماهیت الکترومکانیکی یا الکترو هیدرولیک داشته باشند. انتخاب و خرید درب بازکن برقی با کیفیت و ارزان بستگی به کاربرد دارد.
درب بازکن برقی
1.به طور خودکار درب را باز یا بسته می کند.
2.برای درب های لولایی یا درب های اسلایدینگ موجود هستند.
3.به یک منبع تغذیه نیاز دارند که می تواند جریان برق یا انرژی خورشیدی باشد.
5.باید با اندازه درب متناسب باشد تا به درستی کار کند.
دربازکن برقی روی چه درب هایی کار می کند؟
درب بازکن های برقی برای کار با درب های مختلف کشویی و لولایی تولید می شوند. هر کدام دارای رتبه قدرت متناسب با درب با اندازه و وزن مختص به خود هستند.
در هنگام خرید دربازکن برقی به چه نکاتی باید توجه کرد؟
1.نوع درب؛ لولایی یا کشویی (اسلایدینگ)
2.وزن درب
3.ابعاد درب
4.میزان تردد و باز و بسته شدن درب
همچنین پیشنهاد می کنمی مقاله دربازکن برقی را نیز مطالعه کنید.
آیا درب بازکن برقی روی درب شما کار می کند؟
اگر یک درب از قبل نصب شده دارید، مهم است که مطمئن شوید که با یک دربازکن برقی کار می کند. آن ها با اکثر درب های خوش ساخت به خوبی کار می کنند، اما باید بررسی کنید که دروازه شما در شرایط عملکرد خوب است. درب خود را نسبت به موارد زیر بررسی کنید:
1.آیا درب تراز است؟
2.آیا روی لولا هایش آزادانه می چرخد؟
3.آیا می تواند بدون کشیده شدن روی زمین حرکت کند؟
4.آیا پایه های درب به اندازه کافی محکم هستند؟
5.آیا درب دارای یک عضو متقاطع افقی برای ایجاد ثبات است؟
6.و بسیاری موارد دیگر.
امروزه درب های ساده خانه ها و فروشگاه ها جای خود را به درب های برقی و اتوماتیک داده اند. این درب ها در طراحی ها و ساختار مختلف تولید و به بازار عرضه می شوند. از جمله مسائل مهم در هنگام خرید دربازکن برقی، قیمت آن هاست. در این مقاله در خصوص دربازکن برقی ساختمان برای شما سخن گفتیم.
فروشگاه آنلاین سوپرلایف از خوشنام ترین مراکز فروش انواع درب های برقی با مناسب ترین قیمت است که خدماتی همچون نصب درب ها را نیز به شما ارائه می دهد. برای دریافت اطلاعات بیش تر از قیمت انواع درب های اتوماتیک می توانید با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.