همه چیز درباره درب اتوماتیک فولدینگ
درب اتوماتیک فولدینگ
درب اتوماتیک فولدینگ یکی از انتخاب های ایده آل برای ورودی هایی با عرض کم و تردد بالا است. زیرا این درب ها به طور کامل باز شده و فضای زیادی در اختیار عابران قرار می دهند. در نتیجه رفت و آمد با سرعت بیشتری صورت گرفته و از ایجاد ازدحام جمعیت جلوگیری می شود.
در این مقاله از سوپر لایف به معرفی درب اتوماتیک فولدینگ پرداخته و مزایا و معایب آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
درب اتوماتیک فولدینگ چیست؟
درب اتوماتیک فولدینگ که برخی آن را با نام درب اتوماتیک اتوبوسی نیز می شناسد، به جهت استفاده در ورودی بناهایی با عرض کم و میزان رفت و آمد بالا طراحی شده است. این درب ها عملکرد فوق العاده ای داشته و تا حدود 90 درصد از فضای ورودی را در اختیار عبور و مرور افراد قرار می دهند. به همین منظور نصب آن ها در ساختمان های پرازدحام به کنترل رفت و آمد و راحتی ورود و خروج ها منجر خواهد شد.
در اتوماتیک اتوبوسی معمولا از پانل های شیشه ای با قاب فلزی ساخته می شود. تنوع در رنگ بندی این درب ها و مدل های مختلف آن امکان انتخاب گزینه های شخصی سازی شده را در اختیار کارفرماها قرار می دهد. امکان تنظیم در اتوماتیک فولدینگ در حالات پنج گانه اعم از حالت اتوماتیک، همیشه باز، یکسو تردد، قفل و زمستانی، آن را به انتخابی ایده آب برای ورودی سالن ها و ساختمان های مسکونی تبدیل نموده است.
درب اتوماتیک فولدینگ در بازار به نام های اتوبوسی، آکاردئونی و تاشو نیز معروف است. مهمترین مزیت استفاده از این درب های آکاردئونی در گرو درصد بازشویی آن ها می باشد. همان طور که گفتیم این درب ها حدود 90 درصد از دهانه ورودی ساختمان را برای ورود و خروج آزاد می گذارند. به همین منظور نصب آن ها در مکان هایی که محدودیت فضایی دارند، بسیار مناسب و هوشمندانه است.
پیشنهاد برای مطالعه:
قطعی برق و بازکردن درب اتوماتیک
ساختار و مکانیزم عملکرد در اتوماتیک فولدینگ
مکانیزم عملکرد درب اتوماتیک فولدینگ مانند درب های لولایی است. با این تفاوت که در این مدل هنگام باز شدن، پانل های درب به دو بخش تقسیم شده و به روی یک دیگر قرار می گیرند. درب های اتوبوسی بر اساس جدیدترین فناوری های روز دنیا طراحی شده اند و برای افزایش ایمنی آن ها می توان سیستم های امنیتی مجزا بر رویشان نصب نمود.
از جمله این سیستم های امنیتی می توان به فتوسل ها، لبه های امنیتی safety edge، فلاشر، قفل الکتریکی، چراغ راهنما، ضربه گیرهای لاستیکی واقع برلبه های لت درب و تیرک افقی پایین درب اشاره نمود.
ویژگی ها و مزایای درب اتوماتیک فولدینگ
همان طور که گفتیم درب اتوماتیک فولدینگ انتخابی ایده آل برای مکان هایی با عرض ورودی کم و تردد زیاد می باشد. در ادامه برخی از ویژگی ها و مزیت های استفاده از این مدل درب اتوماتیک را با هم مطالعه می کنیم:
1- برقراری امنیت بالا در ساختمان
2- برخورداری از تکنولوژی ها و استانداردهای روز دنیا
3- قابلیت اتصال به سیستم Access Control
4- سرعت عمل بالا در زمان باز و بست شدن
5- قابلیت باز شدن به صورت 75 درجه
6- مناسب برای مکان هایی با عرض ورودی کم
7- نصب و دسترسی راحت برای کاربران
8- مقاومت بسیار زیاد در برابر بادهای شدید
9- امکان باز شدن درب در یک یا دو طرف
10- پشتیبانی از سیستم های ایمنی مختلف
11- امکان نصب ابزارهای کنترل رفت و آمد مانند دستگاه اثرانگشت یا کارتخوان
12- سهولت در خلاص کردن و استفاده دستی از درب تاشو
13- نیاز به اپراتور با توان کم برای باز و بسته شدن
14- رنگ بندی متنوع در فریم ها و کاورهای درب مطابق با سلیقه کاربر
کاربرد درب اتوماتیک فولدینگ
درب اتوماتیک فولدینگ را می توان در ساختمان هایی با کاربری های مختلف استفاده نمود. زیرا این درب های اتوماتیک امنیت بالایی داشته و در کنار آن راحتی را برای عابران به همراه می آورد. به طور مثال در ساختمان های دولتی، بانک ها، بیمارستان ها، درمانگاه ها، کلانتری ها، فرودگاه ها، لنگرگاه ها، تاسیسات نظامی و کنترل مرکزی، ساختمان های مسکونی و ... می توان از در اتوماتیک اتوبوسی استفاده نمود.
مزیت استفاده از در اتوماتیک اتوبوسی نسبت به سایر درهای اتوماتیک چیست؟
درب اتوماتیک فولدینگ در زمره درهای اتوماتیک پرکاربرد در سراسر جهان است که به سبب عملکرد نرم و سریعی که دارد، محبوبیت بالایی در میان کاربران برای خود به دست آورده است. این درب های اتوبوسی دارای طرح ها و رنگ بندی مختلفی هستند و می توان آن ها را با توجه به نیاز ساختمان و ابعاد ورودی تهیه نمود.
علاوه بر این امکان استفاده نامحدود و به صورت پیوسته از درب های فولدینگ سبب شده آن ها را در ساختمان های پر تردد به کار بگیرند. زیرا برخی از مدل های در برقی قادر به ارائه خدمات به صورت پیوسته نبوده و با تکرر عبور و مرور ها در طول روز، داغ می کنند. در نتیجه تا زمان سرد شدن موتور، استفاده از درب عملا امکان پذیر نخواهد بود.
به طور کلی می توان سرعت عملکرد درب اتوماتیک فولدینگ را در زمان باز و بسته شدن نسبت به دیگر مدل های در اتوماتیک برتر دانست و آن را یکی از ویژگی های جالب توجه این مدل در برقی دانست. این درب ها معمولا طی 2 تا 4 ثانیه به طول کامل باز می شوند که این زمانی شگفت انگیز است.
قیمت نهایی درب اتوماتیک فولدینگ نیز به مواردی از جمله رنگ و جنس شیشه به کار رفته در ساخت پانل ها، جنس فلز مورد استفاده در قاب پانل، ابعاد ورودی ساختمان، تعداد لنگه های درب و ... بستگی دارد.
سخن پایانی
درب اتوماتیک فولدینگ در زمره بهترین درهای اتوماتیک برقی موجود در بازار است که از آن در ساختمان هایی با عرض ورودی کم استفاده می کنند. این درب ها قادر به ارائه 90 درصد از فضای ورودی برای عبور و مرور افراد بوده و در مدت زمان زمان بسیار کوتاهی باز و بست می شوند.
علاوه بر سرعت عملکرد فوق العاده و امکان تردد جمعیت بالا به صورت همزمان از میان درب های تاشو اتوماتیک، حرکت نرم و روان لنگه های درب نیز قابل توجه است. در کنار تمام این موارد امنیت بالایی که توسط این درب ها ایجاد می شود و مقاومت عالی در مقابل بادهای شدید از جمله دیگر مواردی است که در محبوبیت آن ها در بازار جهانی بسیار موثر بوده است.