اخبار و مقالات سوپر لایف

تفاوت مدل های موتور ساید کرکره برقی چیست؟
بی پروا

تفاوت مدل های موتور ساید کرکره برقی چیست؟

موتور ساید برای بالا و پایین بردن درب های برقی در بسیاری از اماکن مورد استفاده قرار می گیرد. این مدل پرقدرت ترین نوع در موتور کرکره اتوماتیک است که از آن برای ساختمان هایی با دهنه ورودی بزرگ یا پرتردد استفاده می کنند.

در این مقاله از سوپر لایف به بررسی تفاوت میان مدل های مختلف موتور ساید کرکره برقی خواهیم پرداخت.

موتور ساید کرکره برقی چیست؟

موتور ساید کرکره برقی یکی از موتورهای مورد استفاده برای حرکت دادن تیغه های کرکره به صورت اتوماتیک و یا لنگه های درب پارکینگ می باشد. این موتور ابعاد بزرگتری نسبت به دیگر موتورهای الکتریکی مناسب برای درب های اتوماتیک داشته و به کمک زنجیر و شافت، درب را به حرکت در می آورد.

در منازل و یا ساختمان هایی که سطح تردد بالایی داشته و در طول شبانه روز بارها درب را باز و بسته می کنند، موتور ساید انتخابی ایده آل است. زیرا از قدرت زیادی برخوردار بوده و هنگام کار کردن به صورت مدام نه داغ می کند و نه مشکل دیگری برایش ایجاد می شود. همچنین در مکان هایی که ابعاد ورودی ساختمان بزرگ بوده و وزن تیغه کرکره یا لنگه های درب زیاد است، از موتور ساید بهره می برند.

برخی موتور کرکره اتوماتیک را با نام موتور صنعتی نیز می شناسند که این مسئله در گرو قدرت و توانایی بالای این مدل موتورهای الکتریکی می باشد. از این جهت آن را در کارخانه ها، مجتمع های تجاری و تفریحی، انبارها و پارکینگ های بزرگ نصب می کنند. این موتور علاوه بر قدرت و سرعت بالایی که دارد، صدای بسیار کمی هنگام کار کردن تولید می کند.

ضمن این که طول عمر بالای آن سبب افزایش سطح محبوبیتش در میان کارفرماها شده است. به همین جهت قیمت آن نیز نسبت به دیگر مدل های موتور برقی همچون موتور توبولار گران تر می باشد.

مطالب پیشنهادی:

نکات مهم در خرید کرکره

 

تفاوت مدل های موتور ساید کرکره برقی چیست؟

 

بررسی تفاوت ها در انواع موتور ساید کرکره برقی

موتور ساید کرکره برقی خود نیز دارای مدل های مختلفی است که اغلب در میزان قدرت، نحوه سیم پیچی و توانایی کارکردن هنگام قطع برق با یک دیگر تفاوت هایی دارند. در ادامه این مقاله به بررسی این تفاوت ها پرداخته و مدل های مختلف موتور برقی ساید را ارزیابی خواهیم نمود.

1- تفاوت قدرت موتور ساید کرکره برقی

اولین و مهمترین تفاوتی که در مدل های موتور ساید کرکره برقی وجود دارد، میزان قدرت هر یک از آن است. موتورهای ساید امروزی در قدرت های مختلف 300، 500، 600، 800 و 1000 کیلوگرم طراحی و روانه بازار می شوند. البته پرکاربردترین آن ها مدل 600 کیلوگرم است که قادر به تحمل فشار وزن تیغه کرکره یا لنگه درب اتوماتیک تا وزن 600 کیلوگرم می باشد.

با این حال تولیدکنندگان در سال های اخیر موتور صنعتی ساید با قدرت سبک تر که بر اساس متر مربع سنجیده می شود، را طراحی و تولید نموده اند. به این ترتیب مصرف کننده می تواند با صرف هزینه کمتر از مزایا موتورهای ساید بهره مند شود.

احتمالا برایتان این سوال پیش آمده که چطور می توان موتور کرکره ساید با قدرت مناسب را برای کرکره برقی یا درب اتوماتیک انتخاب نمود. برای این کار در قدم اول باید وزن درب یا تیغه کرکره را محاسبه نمایید. تصور کنید تیغه کرکره مورد نظرتان از نوع آلومینیوم و با وزن هر متر مربع 6 کیلوگرم باشد.

اگر ابعاد دهانه ورودی ساختمان 4×4 متر باشد، به طور کلی اندازه تیغه معادل 16 متر مربع خواهد بود. حال وزن این تیغه برابر با 16×6=96 کیلوگرم است. در این میان باید وزن شافت درب را هم به وزن تیغه اضافه کنید. اگر شافت را 20 کیلوگرم در نظر بگیریم، در نهایت وزن کلی درب معادل 116 کیلوگرم خواهد بود. موتور ساید مناسب برای کرکره ای با این وزن، باید دو برابر بیشتر قدرت داشته باشد.

2- تفاوت سیم پیچ موتور ساید کرکره برقی

موتور ساید کرکره برقی دارای دو نوع سیم پیچ است. مدل اول سیم پیچی از جنس مس است که از گذشته تا به امروز مورد استفاده بوده است. این سیم پیچ قادر است هنگام کارکرد مداوم، به سرعت گرمای خود را با کمی مکث از بین ببرد. در نتیجه به راحتی می توان درب مجهز به این سیم پیچ را به صورت مکرر باز و بسته نمود.

مدل دوم سیم پیچ های به کار رفته در ساخت موتور ساید از جنس آلومینیوم هستند. این سیم پیچ به جهت کاهش هزینه های تمام شده موتور مورد استفاده قرار گرفتند تا افراد برای ساختمان هایی با کاربری شخصی نیز بتوانند از مزایا این موتور بهره مند شوند.

اما در این مدل ها سرعت خنک شدن موتور بیشتر بوده و بهتر است به طور مدام مورد استفاده قرار نگیرند. این موتور برقی ساید را می توان تا ابعاد 20 متر مربع به کار گرفت.

 

تفاوت مدل های موتور ساید کرکره برقی چیست؟

 

3- تفاوت در دارا بودن برق اضطراری موتور ساید

موتور ساید کرکره برقی در دو مدل دارای UPS و بدون UPS در بازار وجود دارد. برخورداری از قابلیت UPS، این امکان را به موتور می دهد تا در صورت قطع برق شهری، باز هم به کار خود ادامه داده و وقفه ای در عملکردش رخ ندهد. اما در مدل های بدون UPS اگر برق قطع شود، کاربر باید به صورت دستی اقدام به باز و بسته نمودن درب کند.

با این وجود موتور ساید دارای UPS با مشکلی مواجه است که اغلب در رابطه با آن صحبت نمی شود. اما ما در سوپر لایف تصمیم داریم این مشکل را با شما در میان بگذاریم تا هنگام خرید سیستم درب اتوماتیک، انتخابی با دید باز داشته باشد.

در موتورهای مجهز به سیستم UPS با گذشت زمان و پس از خراب شدن باتری های درون دستگاه، موتور قادر به اجرای درست عملکرد خود نبوده و به دلیلی متغیر بودن خروجی آمپر برد و باتری، سیستم دائم هنگ کرده و کار را سخت می کند. برای حل این مشکل باید باتری جدید را جایگزین باتری های قدیمی کنید. در اغلب مواقع هزینه جایگزینی باتری اندکی بالا بوده و نیازمند صرف مبلغی نسبتا زیاد می باشد.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی انواع موتور کرکره ساید پرداختیم و تفاوت ها را میان مدل های مختلف آن مورد بررسی قرار دادیم. حال زمان این است که شما با در نظر گرفتن نیازهایتان موتوری متناسب و کارآمد را برای ساختمان مورد نظر تهیه کنید. شرکت سوپر لایف دارای محصولات و تجهیزات جانبی سیستم های درب اتوماتیک بوده و برای اطلاع از آن ها می توانید به وب سایت مجموعه مراجعه نمایید.

Print
396 رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

انتخابگر پوسته

تماس با سوپر لایف

استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است. تمامی حقوق برای شرکت متین گذر محفوظ است. ۱۴۰۰ ©Copyright