تجهیزات وایرلس جایگزین ریموت در برقی
ریموت در برقی وسیله ای است که به کمک آن می توان درب را باز و بسته نمود. اما این سیستم در کنار مزایای متعددی که دارد، مشکلات زیادی نیز برای کاربران به دنبال خواهد آورد. مهم ترین ایرادی که به ریموت ها وارد است، دست و پا گیر بودن آن ها می باشد. علاوه بر این احتمال جا ماندشان در هر مکانی هم وجود داشته و امنیت درب ورودی ساختمان را زیر سوال می برد.
به همین سبب امروزه شرکت ها در تلاش هستند تا سیستم های وایرلس را با محوریت تلفن همراه جایگزین ریموت کنترل ها نمایند. این شرکت ها گیرنده هایی با تکنولوژی بلوتوث، وای فای و سیم کارت تولید کرده که برای مصارف عمومی به کار گرفته می شوند. جهت آشنایی با سیستم های جدید ریموت در برقی و مزایا و معایب آن ها، ما را در این مقاله از سوپرلایف همراهی نمایید.
کاربرد ریموت در برقی با تکنولوژی وایرلس
گیرنده های ساخته شده با تکنولوژی وایرلس و سیم کارتی را می توان بر روی هر وسیله ای که با ریموت در برقی کار میکند، نصب نمود. به طور مثال در سیستم درب اتوماتیک که با ریموت در برقی باز و بست می شوند، می توان از گیرنده های وایرلس و سیم کارتی استفاده نمود. این گیرنده ها معمولا از طریق یک اپلیکیشن اختصاصی با تلفن همراه کاربر ارتباط برقرار نموده و به این ترتیب می توان فرمان باز و بسته شدن را برای درب از راه دور ارسال نمود.
مزایای ریموت در برقی با تکنولوژی وایرلس چیست؟
اگر بخواهیم مزیت های استفاده از ریموت در برقی با فناوری وایرلس را مورد بررسی قرار دهیم، موارد زیر در اولویت قرار خواهند داشت:
1- حذف ریموت در برقی فیزیکی و صرفه جویی در هزینه های خرید ریموت های مجزا برای ساکنان ساختمان
2- مدیریت راحت ورود و خروج های درب ورودی از طریق سیستم گزارش دهی دستگاه
3- ایجاد امنیت بیشتر نسبت به استفاده از ریموت کنترل های فیزیکی
4- قابلیت حذف و اضافه نمودن کاربران با سهولت کامل
در همین رابطه مقاله زیر را بخوانید:
ست کردن ریموت در برقی با مدار کنترل
معایب ریموت در برقی با فناوری وایرلس چیست؟
قطعا مهم ترین ایرادی که می توان به ریموت در برقی با فناوری وایرلس وارد دانست، فراگیر بودن صد در صدی تلفن همراه در آن است. به عبارت دیگر در یک ساختمان اگر تنها یکی از واحدها فاقد تلفن هوشمند باشد، امکان استفاده از سیستم وایرلس یا بلوتوث برای درب برقی ورودی وجود نخواهد داشت. البته در کنار این مسئله عدم آگاهی افراد نسبت به وجود این فناوری نیز موجب کاهش تقاضا در بازار شده است.
بررسی ریموت در برقی سیم کارتی
ریموت در برقی سیم کارتی طوری طراحی شده که در آن یک سیم کارت تعبیه شده و به این ترتیب با اپلیکیشن نصب شده به روی گوشی کاربر ارتباط می گیرد. حال این ارتباط می تواند از طریق پیامک و یا تماس صوتی انجام گیرد. در این دستگاه ها یک کاربر به عنوان مدیر شناخته شده و امکان کنترل شماره های مجاز برای جک پارکینگ را در اختیار خواهد داشت.
به این ترتیب اگر نیاز به اضافه کردن یا حذف کردن شماره کاربری وجود داشته باشد، مدیر به راحتی می تواند اقدام به حذف و اضافه نمودن کاربر نماید. علاوه بر این گزارش ورود و خروج ها از درب، از طریق پیامک و تماس صوتی به اطلاع مدیر خواهد رسید.
سوپرلایف شما را دعوت به خواندن مقاله زیر می کند:
برد ریموت در برقی تا چه فاصله ای است؟
مزیت های استفاده از ریموت در برقی سیم کارتی
مهمترین مزیتی که می توان برای سیستم ریموت در برقی سیم کارتی در نظر گرفت، عدم محدودیت در فضای تحت پشتیبانی است. به عبارت دیگر با استفاده از این گیرنده ها می توان از راه دور، رله های مربوط به باز و بسته نمودن درب پارکینگ را کنترل نموده و آن ها را فعال یا غیر فعال نمود. این قابلیت تا زمانی که کاربر در محدوده آنتن دهی تلفن همراه باشد، قابل انجام خواهد بود.
حتی در صورتی که فرد خارج از کشور هم باشد، باز دسترسی به رله درب پارکینگ داشته و امکان باز و بست نمودن آن را خواهد داشت البته تمام این موارد بستگی به این دارد که شما از بهترین برند درب برقی بتوانید یک درب پارکینگ مناسب را خریداری کنید.
بررسی ریموت در برقی بلوتوثی
ریموت در برقی بلوتوثی نسبت به مدل های سیم کارتی، کاربرد بیشتر و گسترده تری دارد. زیرا این گیرنده ها در محدوده خاصی عمل نموده و برای ارسال فرمان به درب پارکینگ باید نزدیک آن باشد. این دستگاه به جز استفاده برای ریموت جک پارکینگی قابلیت استفاده جهت باز و بست نمودن درب نفر رو را نیز داشته و می تواند با اتصال به گیرنده آیفون تصویری به راحتی درب را باز نماید.
نحوه عملکرد در ریموت در برقی بلوتوثی به این صورت است که هنگام نزدیک شدن به درب، می توان با روشن کردن بلوتوث گوشی تلفن همراه و وارد شدن به اپلیکیشن مخصوص گیرنده، سیگنالی در جهت باز شدن درب اتوماتیک یا درب نفر رو برای برد فرمان ارسال نمود. به این ترتیب درب در جهت مورد نظر کاربر به حرکت در خواهد آمد.
در نگاه اول ممکن است محدودیت آنتن دهی گیرنده بلوتوثی و وای فای یک معضل به نظر آید اما زمانی که این ریموت در برقی برای یک مجتمع چند ده واحدی نصب شود، امنیت در رده اول قرار خواهد گرفت. از این رو باید کسی که می خواهد درب را باز کند، در محدوده آن قرار گیرد تا باز شدن درب به صورت تصادفی اتفاق نیافتد.
آیا گیرنده های هوشمند جایگزین ریموت در برقی می شوند؟
امروزه تکنولوژی های وایرلس، سیم کارتی و بلوتوثی به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرند. اما استفاده از آن ها در گرو فراگیر شدن صد در صدی تلفن های هوشمند است. از این نظر بهتر است پیش از تهیه و نصب این سیستم ها، اقدام به آگاهی بخشی و تبلیغ در مورد آن ها نمود تا کاربران با مزایا و قابلیت های آن آشنایی کاملی به دست آورند.
این امر می تواند رونق بازار این گیرنده ها را افزایش داده و تولیدکنندگان را در مسیر طراحی و ساخت سیستم های به روز و مدرن قرار دهد. برای سفارش ریموت در برقی کافیست از فروشگاه آنلاین سوپرلایف دیدن کنید.